Waar gaat u dit jaar naartoe op vakantie? En wat moet u allemaal meenemen? Wordt het de Spaanse costa? Dan moet u vooral de badkleding, zonnebrand en een petje tegen de zon niet vergeten. Noorwegen? Goede wandelschoenen zijn een must. Naar de camping? Vergeet de BBQ niet! Wat u meeneemt, is sterk afhankelijk van uw bestemming, maar er is één ding dat u maar beter altijd bij u kunt hebben en daarover leest u in dit blog.

Dé oplossing tegen verveling

Waar u ook naartoe gaat met vakantie, er is één ding dat u altijd mee moet nemen op vakantie. En dat is iets waarmee uw kinderen zich kunnen vermaken. Want hoe leuk uw vakantiebestemming ook is. En hoe lief uw kinderen ook zijn. Er komt altijd een moment waarop ze zich gaan vervelen. Dat betekent dan ook meteen het einde van uw vakantie. Neem daarom altijd iets kleins voor ze mee, een cadeautje waar ze zichzelf een tijdje mee kunnen vermaken, zoals een schilderen op nummer pakket.

Wat is schilderen op nummer?

Voor schilderen op nummer koopt u een alles-in-één-pakket. Hier zit alles in dat ze nodig hebben: een schildersdoek, verf en een penseel. Op het schildersdoek staan allemaal hokjes met een nummer erin. Deze corresponderen met een bepaalde kleur verf. Zo hoeven ze niet eerst jarenlang te oefenen, maar kunnen ze direct een mooi schilderij maken. Ideaal dus voor kinderen die zich vervelen. Ze kunnen direct aan de slag met vakjes inkleuren en zien snel resultaat. Daar zijn ze wel even zoet mee!

Waar schilderen op nummer set kopen?

Bent u overtuigd geraakt van de noodzaak van één of meerdere schilderen op nummer pakketten voor op vakantie? Bestel ze dan gewoon online. Ze zijn er met ontelbaar veel verschillende afbeeldingen. Dus er zit altijd wel iets bij dat uw kinderen leuk vinden. Gewoon meenemen in de koffer voor de zekerheid!

Wilt u meer vakantietips? Lees dan zeker deze checklist voor op vakantie.

You might also enjoy: