Ik weet niet of je ooit wel eens in de buurt van Malaga op vakantie bent geweest, maar ik kan je vertellen dat het er prachtig is. Je kunt eindeloos genieten van de zonnige stranden en de historische plaatsjes. Maar een plek die ik echt wel heel erg mooi vind, is niet in Malaga maar er wel heel erg dichtbij. Die plek is Nerja Spanje. Het is gelegen, natuurlijk, aan de befaamde Costa del Sol en als je even aan vakantie toe bent, moet je hier zeker zijn. Ik kan je verzekeren dat je het er naar je zin zult hebben.

Nerja Spanje

Neem je zonnebrand maar mee

Als je je echt wilt onderdompelen in de Andalusische sfeer en cultuur, moet je hier zeker heengaan. Het is namelijk een plek waar je niet alleen heerlijk kunt zonnen, maar ook prachtig kunt wandelen en dat soort dingen en lekker op een terrasje zitten maar ook bijvoorbeeld naar een grot gaan op expeditie, als een dagje eruit en nog iets leuks gaan doen. Dat klinkt natuurlijk allemaal fantastisch, maar je vraagt je misschien af hoe toeristisch het er is. Nou, dat valt op zich dus nog best wel mee.

 

Een mooi hotelletje boeken

Je kan er hele mooie hotelletjes boeken. Het is ook niet super duur, maar het ligt een beetje aan je portemonnee of je echt de garantie hebt op de allerbeste plek die je op de hele kustlijn kunt vinden. Maar is dat echt waar je naar op zoek bent, of wil je gewoon lekker chillen in de zon en biertjes drinken op het strand? Dan is deze plek toch wel de ideale vakantiespot voor jou of misschien je gezin om door te brengen in rust en in de zon en ervoor te zorgen dat je opgeladen thuiskomt.

You might also enjoy: