Dromen over deze mooie vakantiebestemmingen

Helaas is het vanwege de coronacrisis op het moment niet erg verstandig om op vakantie te gaan. Maar dat betekent natuurlijk niet dat je niet vast kunt dromen van je volgende vakantie! Heb jij ook al helemaal zin om met luchthavenvervoer per taxi naar het vliegveld te gaan, in het vliegveld te stappen en vervolgens te arriveren in jouw vakantieland? Wij geven je vast deze mooie vakantiebestemmingen om bij weg te dromen!

Colombia

Wie in 2019 naar het programma ‘Wie is de mol’ of naar de serie ‘Narcos’ heeft gekeken is waarschijnlijk al helemaal verkocht: Colombia is hét vakantieland dat je niet wilt missen. Je vindt hier prachtige natuurgebieden, mooie steden en adembenemende stranden. Colombia is echt een land om rond te reizen. Zorg dat je in ieder geval de steden Medellin, Bogota, Palomino en Minca niet overslaat. Wie van wandelen houdt, kan zijn hart ophalen tijdens de Ciudad Perdida hike, ofwel de ‘lost city hike’ waarbij je 44 kilometer aflegt naar een oude stad die gesticht is door Indianen.

mooiste vakantiebestemmingen

Vietnam

Vietnam is een van de populairste vakantiebestemmingen in Azië. Er is hier ontzettend veel te zien om te doen. Van prachtige tempels tot aan de mooiste natuurgebieden. Veel mensen kiezen ervoor om te starten in Hanoi en dan tijdens hun reis af te zakken naar Ho Chi Minh. Ben jij van plan om Vietnam te gaan bezoeken? Zorg dan dat je de volgende hoogtepunten niet overslaat:

  • De prachtige baai en de eilandjes van Halong Bay
  • Shoppen, eten en genieten van de gezellige drukte in de Old Quarters van Hanoi
  • Romantisch langs het water slenteren en genieten van de prachtige gebouwen in Hoi An
  • Duiken en relaxen in de modderbaden van Nha Trang
  • De oude keizerlijke hoofdstad Hué bezoeken

You might also enjoy: