Tix.nl biedt online voordelige vliegtickets aan. De onderneming is een onderdeel van de Tix Travel Group. Tix.nl is één van de grootste aanbieders van vliegtickets in Nederland. Via de website vergelijk je eenvoudig vliegtickets van verschillende luchtvaartmaatschappijen, zodat je snel de goedkoopste vlucht naar de gewenste bestemming vindt.

Boek snel de goedkoopste vlucht

Als je op Tix.nl vliegtickets vergelijkt, kun je ook diverse voorkeuren selecteren. Zo kun je aangeven hoeveel beenruimte je wilt of waar in het vliegtuig je wilt zitten. Verder biedt de website je de mogelijkheid om grote luchtvaartmaatschappijen met elkaar te vergelijken op het gebied van uitstoot en kwaliteit. Door gebruik te maken van de verschillende filters vind je op Tix.nl dus makkelijk voordelige vliegtickets. Je boekt snel de goedkoopste vlucht voor je vakantie, stedentrip of zakenreis.

Vliegtickets, hotels, huurauto’s en transfers

Naast vliegtickets biedt Tix.nl ook andere producten aan. Naast het boeken van een vliegticket kun je ook gelijk een hotelverblijf boeken of een huurauto met transfer reserveren. Verder kun je ook tickets aanschaffen voor bezienswaardigheden op je vakantiebestemming, zoals museumkaartjes. Op de website kun je dus een complete vakantie regelen. Bovendien geeft Tix.nl je gelijk een overzicht van activiteiten die er op de bestemming te doen zijn.

Doe inspiratie op via de blogs

Wil je op reis gaan, maar weet je nog niet waar naar toe? Dan doe je bij Tix.nl inspiratie op via de blogs. Op de website staan tientallen blogs over mooie vakantiebestemmingen, landen en tips over reizen, vliegen en hotspots. Of bekijk eens een van de gratis online reisgidsen op de website.

Klantenservice Tix.nl

Heb je een vraag over het boeken van vliegtickets? Of lukt het je online niet om een ticket te boeken? Neem dan contact op met de klantenservice van Tix.nl. Dit telefoonnummer vind je op je boekingsbevestiging. Als je nog geen ticket hebt geboekt, kun je bellen naar het algemene informatienummer van Tix.nl: 0900-8801. Tix.nl biedt van maandag tot en met vrijdag telefonische support van 09.00 tot 17.30 uur. Het telefoonnummer is niet bereikbaar op feestdagen.

Contactformulier Tix.nl

Het is ook mogelijk om je vraag via het contactformulier op de website te stellen. Je krijgt dan binnen 3 dagen een antwoord. Je kunt de reisaanbieder ook mailen. Dit kan via [email protected]. Het duurt dan gemiddeld 14 dagen voordat je antwoord krijgt. Als je een account hebt aangemaakt op Tix.nl dan kun je inloggen op MijnTix. Hier kun je al je boekingen bekijken, wijzigen of annuleren.

Overige contactmogelijkheden Tix.nl

Tix.nl is ook bereikbaar via Facebook. Wanneer je een vraag stelt op hun Facebookpagina krijg je binnen een uur een antwoord. Het hoofdkantoor van Tix.nl is gevestigd in Breda.

You might also enjoy: